ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ NEW ARYZTA GREECE ΑΕ

 

Υπεύθυνος Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία μας με την επωνυμία NEW ARYZTA GREECE ΑΕ με έδρα την Αθήνα, Υμηττού 265, με αντικείμενο την ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ με τον διακριτικό τίτλο «ARYZTA», -εφεξής καλούμενη ως “Εταιρεία”, ή “εμείς” ή “μας” – και στην οποία ανήκει ο παρών ιστότοπος www.aryztagreece.gr, στα πλαίσια συμμόρφωσης της με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (679/2016) και σύμφωνα με το άρθρο 13 του Κανονισμού 2016/679/ΕΕ, επιθυμεί να σας γνωρίσει τα στοιχεία που συλλέγει και τον τρόπο χρήσης.

Αρχές που διέπουν την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

α) Η επεξεργασία των δεδομένων είναι σύννομη, θεμιτή και διαφανής («νομιμότητα, αντικειμενικότητα και διαφάνεια»),
β) Τα δεδομένα συλλέγονται για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο προς τους σκοπούς αυτούς («περιορισμός του σκοπού»),
γ) Τα δεδομένα είναι κατάλληλα, συναφή και περιορίζονται στο αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία («ελαχιστοποίηση των δεδομένων»),
δ) Τα δεδομένα είναι ακριβή και, όταν είναι αναγκαίο, επικαιροποιούνται· πρέπει να λαμβάνονται όλα τα εύλογα μέτρα για την άμεση διαγραφή ή διόρθωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τα οποία είναι ανακριβή, σε σχέση με τους σκοπούς της επεξεργασίας («ακρίβεια»),
ε) Τα δεδομένα διατηρούνται υπό μορφή που επιτρέπει την ταυτοποίηση των υποκειμένων των δεδομένων μόνο για το διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μπορούν να αποθηκεύονται για μεγαλύτερα διαστήματα, εφόσον εφαρμόζονται τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που απαιτεί ο παρών κανονισμός για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και ελευθεριών του υποκειμένου των δεδομένων («περιορισμός της περιόδου αποθήκευσης»),
στ) Τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τρόπο που εγγυάται την ενδεδειγμένη ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα («ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα»).

Ποια είναι τα Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργάζεται η «ARYZTA»

Προσωπικό δεδομένο θεωρείται κάθε πληροφορία που αφορά φυσικό πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα (π.χ. όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης, κ.α.)
Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε ενδέχεται να περιλαμβάνουν:

  • Δεδομένα ταυτοποίησης: όνομα, επώνυμο, ΑΦΜ, στοιχεία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
  • Δεδομένα επικοινωνίας: διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο.
  • Δεδομένα πληρωμής: στοιχεία πιστωτικών καρτών, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού.
  • Δεδομένα παραγγελίας: είδος προϊόντων αρτοποιίας, διεύθυνση αποστολής, ποσότητα και τιμή.
  • Δεδομένα αίτησης εργασίας προσωπικού: ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, βιογραφικό σημείωμα.

Με ποιον Τρόπο συλλέγονται τα Προσωπικά Δεδομένα

Εκτός από την προσωπική επαφή με τους πελάτες μας, συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα και μέσω εταιρικού email (info@aryztagreece.gr) στην ιστοσελίδας της Εταιρείας και μέσω τηλεφωνικής επαφής.

Εάν επιλέξετε να υποβάλλεται αίτηση για μια θέση εργασίας μέσω του ιστότοπου μας ή μέσω e-mail, τα προσωπικά σας στοιχεία διατηρούνται στη βάση δεδομένων μας έως 1 έτος μετά την υποβολή του βιογραφικού σας.

Ποιος είναι ο Σκοπός Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων σας

Η ARYZTA ή/και τρίτοι που εκτελούν την επεξεργασία κατ’ εντολή και για λογαριασμό της επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό και μόνο τις υπηρεσίες εμπορίας τροφίμων, αρτοποιίας και μαζικής εστίασης.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας προσφέρουμε προσεκτικά σχεδιασμένες ειδικές προσφορές, για προώθηση των επικείμενων εκδηλώσεων μας και διαφόρων άλλων προωθητικών ενεργειών που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν και πάντα με τη ρητή συναίνεση σας.

Τα προσωπικά σας στοιχεία που καταχωρείτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης ζητούνται προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ανταποκριθούμε στο μήνυμά σας.

Εγγυόμαστε ότι δεν θα γίνει χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για άλλους σκοπούς, πέρα από αυτούς που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική, χωρίς την εκ των προτέρων ενημέρωση και όπου απαιτείται, έγκρισής σας.

Ποιες είναι οι Νομικές βάσεις επεξεργασίας των Δεδομένων

Για την επεξεργασία των δεδομένων σας όπως περιγράφεται παραπάνω, στηριζόμαστε στις ακόλουθες νομικές βάσεις:

  • Σύμβαση
    Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται κατ’ αίτηση σας και στο πλαίσιο της μεταξύ μας σύμβασης με σκοπό την πώληση των προϊόντων που μας ζητήσατε.
  • Συγκατάθεση
    Η επεξεργασία των προσωπικών γίνεται με την ελεύθερη, ρητή και έγγραφη συγκατάθεση σας και μόνο στο μέτρο που είναι απαραίτητο ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας και τον χρόνο που απαιτείται σε κάθε περίπτωση.
  • Έννομες υποχρεώσεις
    Όταν απαιτείται για τη συμμόρφωσή μας με έννομες υποχρεώσεις ή για σκοπούς έννομων συμφερόντων δικών μας ή τρίτων, εκτός εάν έναντι των συμφερόντων αυτών υπερισχύει το συμφέρον ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι ελευθερίες σας που επιβάλλουν την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας.

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Προσωπικών σας Δεδομένων

Η ARYZTA διασφαλίζει τη νόμιμη και ενδεδειγμένη χρήση των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που λαμβάνει και μεριμνά για την αποτροπή κάθε μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα δεδομένα αυτά.

Στο πλαίσιο της παροχής των υπηρεσιών που ζητήσατε και πάντοτε εντός των ορίων της ισχύουσας νομοθεσίας, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με :
α) Το προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο υπόκειται σε υποχρέωση τήρησης εμπιστευτικότητας.
β) Εξωτερικούς συνεργάτες – παρόχους υπηρεσιών στους οποίους έχουν ανατεθεί τα καθήκοντα διαχείρισης, συντήρησης ή/και αναβάθμισης ηλεκτρονικών συστημάτων της Εταιρείας για την αποτελεσματικότερη παροχή των υπηρεσιών, οι οποίοι δεσμεύονται ως προς την τήρηση της ασφάλειας των δεδομένων και της εμπιστευτικότητας αυτών από σχετικές έγγραφες συμβάσεις.

Ενδέχεται να χρειαστεί να λάβουν γνώση των δεδομένων σας και τα ακόλουθα πρόσωπα:
γ) Δημόσιες αρχές σε περιπτώσεις που προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία ή δικαστική ή κανονιστική απόφαση.
δ) Πάροχοι πληρωμών και (άλλα) χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε πληρωμές χρημάτων για τις παραγγελίες των προϊόντων που σας προσφέρουμε. Επιπλέον, μπορεί να μοιραστούμε πληροφορίες με τα σχετικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε περίπτωση που κρίνουμε ότι είναι απολύτως απαραίτητο για σκοπούς πρόληψης και εντοπισμού απάτης.
ε) Εξωτερικούς συνεργάτες στους οποίους έχουν ανατεθεί τα καθήκοντα ασφαλούς και νόμιμης μεταφοράς των προϊόντων της Εταιρείας προς τους πελάτες της, οι οποίοι δεσμεύονται ως προς την τήρηση της ασφάλειας των δεδομένων και της εμπιστευτικότητας αυτών από σχετικές έγγραφες συμβάσεις.
στ) Μέλη του πολυεθνικού ομίλου της ARYZTA τα οποία είναι σε συμφωνία με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (679/2016) του ομίλου.

Ποια είναι Τα Δικαιώματά σας

Υπό την προϋπόθεση ότι δεν δεσμευόμαστε να πράξουμε διαφορετικά λόγω νομοθετικής ή κανονιστικής υποχρέωσης ή δικαστικής απόφασης, έχετε το δικαίωμα:

  • Να ζητήσετε πρόσβαση σε αντίγραφο των δεδομένων σας, τα οποία συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε.
  • Να ζητήσετε να διορθώσουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες είναι εσφαλμένες ή ανακριβείς ή έχουν αλλάξει από τη στιγμή που τις συλλέξαμε.
  • Να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ή να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας τους.
  • Να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας.
  • Να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, όπου αυτή η επεξεργασία βασίζεται στη συναίνεση που μας έχετε δώσει.
  • Να ζητήσετε να μεταβιβάσουμε ή να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτο μέρος που εσείς θα μας υποδείξετε.

Ποιος ο Χρόνος Διατήρησης των Προσωπικών Δεδομένων σας

Τα προσωπικά σας στοιχεία διατηρούνται σε ασφαλή χώρο με ελεγχόμενη πρόσβαση κατ’ ελάχιστον για όλο το διάστημα έως την ολοκλήρωση της τελευταίας συναλλαγής μαζί μας εκτός και αν υπάρχει νομική υποχρέωση που απαιτεί από εμάς να διατηρούμε τα αρχεία των συναλλαγών σας για συγκεκριμένη χρονική περίοδο πριν τα καταστρέψουμε είτε για σκοπούς έννομων συμφερόντων που επιδιώκει η Εταιρεία για την προάσπιση δικαιωμάτων της όπως κανονιστικές ή δικαστικές έρευνες .

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτη χώρα

Σε περίπτωση ενδεχόμενης διαβίβασης δεδομένων σας σε τρίτη χώρα, η Εταιρεία μας έχει λάβει επαρκή μέτρα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και έχει διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας διαβιβάζονται σε τρίτες χώρες που παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας αυτών σύμφωνα με τους όρους που έχει θέσει η ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Κυριότητα Προϊόντων – Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο του Ιστότοπου συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, λογοτύπων, κειμένων κλπ., αποτελούν ιδιοκτησία μας στα οποία έχουμε πλήρη και αποκλειστική κυριότητα, πλην όσων αποτελούν αντικείμενο αναγνωρισμένων δικαιωμάτων τρίτων, και προστατεύεται από τις εφαρμοζόμενες διατάξεις εθνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Η εμφάνισή τους στον Ιστότοπο δεν αποτελεί και δε θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως μεταβίβασή ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Ενδεικτικά, απαγορεύεται η δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, αναμετάδοση, διανομή, παρουσίαση, μεταπώληση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση τόσο του περιεχομένου του Ιστότοπου, όσο και των Υπηρεσιών μας ή μέρους αυτών, με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για την εμπορική τους εκμετάλλευση ή για οποιονδήποτε άλλο ρητώς μη συμφωνημένο σκοπό.

Αποποίηση ευθύνης χρήσης συνδέσμων σε δικτυακούς τόπους τρίτων (links)

Ο Ιστότοπος μας παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσω κατάλληλων συνδέσμων (links). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών / χρηστών του Ιστότοπου. Οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν οι σύνδεσμοι, υπόκεινται στους όρους χρήσης αυτών των δικτυακών τόπων. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν ο επισκέπτης / χρήστης του Ιστότοπου αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων τους, κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.

Δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου

Ενδέχεται να χρειαστεί να τροποποιήσουμε ή συμπληρώσουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου κατά καιρούς, η οποία θα είναι πάντα σε συμφωνία με τους εφαρμοστέους κανόνες δικαίου.

Επικοινωνία με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Στην περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Κηφισίας 1-3, 11523 Αθήνα
Τηλ: 210-6475628
E-mail: contact@dpa.gr

Επικοινωνία με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας

Για την άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων σας και για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση:

NEW ARYZTA GREECE ΑΕ
Υμηττού 265 Τ.Κ 11631,
Παγκράτι – Μετς
Τ. 30 2107524833
E. info@aryztagreece.gr

Σε περίπτωση που ασκήσετε κάποιο από τα παραπάνω δικαιώματά σας θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για να το ικανοποιήσουμε μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και όχι αργότερα από 30 ημέρες ή 90  ημέρες σε περίπτωση πολυπλοκότητας του αιτήματός σας. Θα σας ενημερώσουμε γραπτώς για τους λόγους καθυστέρησης ικανοποίησης τους αιτήματός σας ή για τους λόγους αδυναμίας μας  ικανοποίησης τους αιτήματός σας.

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Close

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.