Κέντρο Διανομής

Η ARYZTA Greece με 3 κέντρα αποθήκευσης & διανομής στην Αθήνα (κεντρικά), τη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο και σε συνδυασμό με την τεράστια παραγωγική δυναμική των εργοστασίων ARYZTA, μπορεί να καλύψει άμεσα και απόλυτα τις ανάγκες κάθε επαγγελματία! Επίσης, αναπτύσσει διαρκώς το πανελλαδικό δίκτυό της με ειδικούς συνεργάτες, ώστε να είναι πάντα δίπλα σας.

Για σας που η πρόθεση σας είναι να κάνετε τη διαφορά για τους πελάτες σας και να έχετε μια μοντέρνα νέα επιχείρηση, η ARYZTA Greece είναι ο σωστός συνεργάτης!!!

Κανάλι Λιανικής

Η ARYZTA Greece ενισχύει την πιστότητα των πελατών σας με την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τις νέες γευστικές εμπειρίες.

Μαζί με την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας σας παρέχουμε επιπλέον και λύσεις! Φροντίζουμε για την επιχείρησή σας από την αρχή, οργανώνουμε ολόκληρο το σύστημα bake-off των προϊόντων και σας το παραδίδουμε έτοιμο για να εξυπηρετήσει τους πελάτες σας! Η ομάδα των ειδικών μας θα δώσει λύσεις που ταιριάζουν με τις διαστάσεις του χώρου σας, ώστε να δημιουργηθεί ένα πρακτικό, μοντέρνο και ξεχωριστό κατάστημα.

Κανάλι Χονδρικής

Το χαρτοφυλάκιο της ARYZTA Greece περιέχει προϊόντα για οποιαδήποτε κατηγορία και κάθε επιθυμία. Τροφοδοτούμε ξενοδοχεία, φούρνους, καφετέριες, αλυσίδες, καταστήματα «γρήγορου φαγητού» και έχουμε την δυναμική να αναπτυχθούμε και να καλύψουμε κάθε τροφοδοτική ανάγκη σας.

Το σύστημα διανομής μας, μας δίνει την δυνατότητα να παραδίδουμε τα προϊόντα μας με ταχύτητα, έτσι ώστε να καλύπτεται κάθε πελάτης μας.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Πεδίο εφαρμογής των Όρων

Οι παρόντες Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης εφαρμόζονται σε όλες τις προσφορές και/ή συμβάσεις πώλησης/παράδοσης που γίνονται/συνάπτονται από την ARYZTA Greece.

Η ARYZTA Greece θα δεσμεύεται από τυχόν τροποποίηση των παρόντων Γενικών Όρων μόνο υπό την προϋπόθεση ρητής έγγραφης προγενέστερης συναίνεσής της.

Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε λήψη των πλήρων όρων.

Close

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.